Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή Δρ Δημήτρη Γ. Μυλωνά, Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με το Συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη, 15.11.2010

Φίλες και φίλοι,

έπειτα από μια σύντομη αλλά δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, που διεξήχθη υπό συνθήκες πρωτοφανούς και πολύπλευρης κρίσης, οδηγηθήκαμε σ’ ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα πρέπει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να μελετηθεί και να αξιολογηθεί. Τα πρώτα αβίαστα συμπεράσματα που πηγάζουν από την έκβαση του τελικού αποτελέσματος, ενισχύουν την πηγαία ικανοποίηση που προκύπτει από την ποιότητα και την ένταση του προεκλογικού μας αγώνα.


Η εκλογική διαδικασία απέδειξε ότι οι προοδευτικοί συμπολίτες μας στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στο νομό Κοζάνης, έκριναν τα πράγματα με νου και με καρδιά, αξιολογώντας θετικά και αγκαλιάζοντας τη συλλογική μας προσπάθεια υπό το Γιάννη Παπαϊορδανίδη.
Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους, φίλες και φίλους, που  στήριξαν με την ψήφο τους αυτή την πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στα κοινά του τόπου μας.
Ευχαριστώ όλους όσους με θέρμη συμπαραστάθηκαν και τίμησαν την κοινή μας προσπάθεια που εκφράστηκε στις περιφερειακές εκλογές μέσα από το συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη «Αρχή…ζουμε Μαζί».
Όλοι μαζί δώσαμε μια σκληρή μάχη και καταφέραμε να στείλουμε ένα μήνυμα Συλλογικότητας, Ανανέωσης και Ελπίδας για το αύριο.
Οφείλουμε, λοιπόν, όλοι εμείς που συμμετείχαμε δυναμικά – ο καθένας από τη δική του θέση – και στηρίξαμε το σημαντικότατο αυτό εγχείρημα, να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στη συνδιαμόρφωση της νέας αυτοδιοικητικής αρχιτεκτονικής της περιφέρειάς μας, που στόχο έχει, κινητοποιώντας όλες τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, να τον οδηγήσει σε μια νέα φάση ανάπτυξης και εξέλιξης. Να σταθούμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, προασπιζόμενοι τα ζωτικά συμφέροντα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Εισφέροντας δημιουργικά αλλά και αυστηρά στον διάλογο για τη διαμόρφωση των αναγκαίων πολιτικών που θα οδηγήσουν τον τόπο μας έξω από το οικονομικό τέλμα και την υστέρηση. Δίνοντας διέξοδο στους άγρια χειμαζόμενους από την ανεργία και την ύφεση συμπολίτες μας. Αγωνιζόμενοι για τη βελτίωση των υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε όλες τις βαθμίδες, τη βιομηχανική ανάπτυξη συνδυασμένη με την περιβαλλοντική προστασία, την ανάδειξη των σημαντικών πλεονεκτημάτων της Δυτικής Μακεδονίας στους τομείς της αγροδιατροφής, του πολιτισμού και του τουρισμού.
 
Όλοι εμείς, ως άνθρωποι του καιρού και του τόπου μας, μπαίνουμε μπροστά με ένα Νέο Όραμα για το Μέλλον….

Διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν και μας αρμόζουν……



Δρ Δημήτρης Γ. Μυλωνάς
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό "Αρχή...ζουμε Μαζί" του Γιάννη Παπαϊορδανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου